Opis

Ovaj stambeni objekat predstavlja jedinstven koncept stanogradnje i življenja u Irigu.

Objekat se nalazi u ulici Nikole Tesle, u strogom centru Iriga, na samo 2 minuta pešačke udaljenosti od Doma zdravlja “Irig”, 2 minuta od Centralnog gradskog parka i trga, a svega 4 minuta od Osnovne škole “Dositej Obradović”.

Jedinstvenu poziciju objekta dodatno ističu neposredna blizina banje Vrdnik koja je poznata po svojoj termalnoj i lekovitoj vodi, nacionalnog parka Fruška Gora, salaša i vinarija. U neposrednoj blizini se nalaze četiri mala jezera, kao oaze za uživanje i rekreaciju. Vaš novi dom Vam pruža priliku da za manje od 15 minuta budete van tokova gradskog života u jednom od najlepših nacionalnih parkova Srbije, Fruškoj Gori.

Stambeni objekat po svom nivou opremljenosti teži da postavi novi standard u Irigu. Izbor i selekcija materijala su pažljivo izvršeni kako bi krajnji korisnici, kako bi Vi, imali maksimalan užitak u boravku u Vašem novom domu. Sve stambene jedinice su opremljene elementima od renomiranih proizvođača, iz zemalja koje predstavljaju lidere u predmetnim oblastima.

 

Pogledajte naše kataloge

Galerija